Κάτι λίγα για μένα…

Ονομάζομαι Φυσεκίδης Θεόφιλος… Γεια σας!!!

Είμαι από την Δράμα, μια μικρή επαρχιακή πόλη της Μακεδονίας, η ποία απαρτίζεται από πολύ ωραία αξιοθέατα, πολύ φύση (μα πολύ, μιλάμε για βουνά, λιβάδια, σπήλαια, ποτάμια, καταρράκτες, υδροβιότοπους) και όπως όλη σχεδόν η Ελλάδα, διασκέδαση.

Από κει και πέρα αυτά που πρέπει να ξέρετε για μένα είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος περιέργεια, ενέργεια, τρέλα, δημιουργικότητα και μου αρέσει να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Τα υπόλοιπα από κοντά..

Η αγάπη για το μπαρ άρχισε από 5 χρονών, πιθανόν εξ αιτίας του πατέρα μου που ήταν κάτοχος ενός μαγαζιού και με είχε από μικρό εκεί μέσα, από τα 18 μου όντας φοιτητής είπα να αρχίσω να ασχολούμαι με το μπαρ, έτσι και έγινε. Είχα την τύχη στα πρώτα μου βήματα να έχω ανθρώπους που το αγαπούσαν αυτό το αντικείμενο και έτσι μου δίδαξαν και μένα την ουσία του να είναι μέσα σε αυτόν τον χώρο. Με τα χρόνια προσπάθησα να εξελιχθώ, εργάστηκα σε διάφορους χώρους όπου κέρδισα εμπειρίες, γνωριμίες και προσπάθησα να γίνω καλύτερος με αποτέλεσμα να φτάσω το καλοκαίρι του 2015 να ανοίξω τον δικό μου χώρο το «Φάμπριcα espresso&cocktail bar» μαζί με τον φίλο και συνιδιοκτήτη Τσακίρη Αντώνη και να δώσουμε την δική μας πινελιά στον μυστήριο αλλά ενδιαφέρον χώρο της εστίασης. Από κει και πέρα θεώρησα ωραία ιδέα να δημιουργήσω αυτόν τον ωραίο χώρο ώστε να μπορώ να μοιράζομαι τις απόψεις και τις ιδέες μου μαζί σας. Εύχομαι να σας αρέσουν…

Advertisements